Friday, October 5, 2012

CMNM.NET (Clothed Male/Nude Male)


The pervy mechanics at CMNM.net are determined to embarrass this respected married businessman who they’ve stripped completely. Monsieur Francois remains stone-faced and defiant, refusing to give into them but unable to push them away because of their threats of blackmail. The wicked blue-collar boys know this hot-blooded hairy Frenchman can’t control his dick when subjected to some skilful manipulation. He grows a raging hard on against his will while sneering down at the lads.Скачай это ВИДЕО!

O escritório dos pelados

Con lis stripers de verdad Auuuuuuu

Голый

Adjø solidaritet - 1985 - Wam & Vennerød

Adjø solidaritet er en norsk dramafilm fra 1985 regissert, skrevet og produsert av filmduoen Svend Wam og Petter Vennerød. Hovedrollene spilles av Svein Sturla Hungnes og Knut Husebø, mens sentrale biroller spilles av Jorunn Kjellsby og Thomas Robsahm. Dette er den tredje filmen i Wam & Vennerøds trilogi Sangen om den knuste drømmen, med Åpen framtid og Drømmeslottet som forløpere. «Den knuste drømmen» henspeiler til 68′erne og deres opprør og idolisering av Mao og kommunismen. Adjø Solidaritet er klart den mørkeste av de tre filmene. Filmen er utgitt før Drømmeslottet, men ligger innholdsmessig sist i triologien. Den regnes av mange som filmduoens hovedverk.[1]

Adjø solidaritet' (1985), 23-25m

Drømmeslottet - 1986 - Wam & Vennerød43-46m

Drømmeslottet er en norsk spillefilm fra 1986 i dramasjangeren. Filmen er en nr to i filmtrilogien Sangen om den knuste drømmen. Del én og tre er henholdsvis Adjø solidaritet og Åpen framtid.

I filmen møter vi tre ektepar og deres tilsammen fem barn. I årevis har de tre ekteparene snakket om å flytte sammen i kollektiv, og de kjøper et stort, gammelt trehus. Ideen om det perfekte kollektiv vokser og de drømmer om å tilbringe resten av sine dager i den store villaen. De har pusset, skrapt og malt i et helt år da filmen starter. Det nærmer seg ettårsdagen for innflyttingen, noe som selvsagt skal behørig feires med stort kalas.

De seks voksne har kjent hverandre siden skoledagene og har vært til støtte og hjelp for hverandre opp gjennom årene. De har hatt ungdomstiden sammen og har stått på barrikadene side om side. De trodde de kjente hverandre ut og inn, men etter hvert viser det seg at de ikke gjør det. Dette ene året de har levd tett på hverandre, har avdekket sider ved alle -- som irriterer, sårer, gnager og provoserer. De tre parene er blitt sterkt preget av sin tid, som deltakere i ungdomsopprør, EF-striden og Vietnamkrigen. De bærer preg av den politiske polariseringen og ymse motkulturelle strømninger.

For virkeligheten innhenter dem når innflyttingsrusen har lagt seg. Da kommer både nye samlivsproblemer og seksuelle frustrasjoner raskt til overflaten. For selv om det på felleskjøkkenet tilsynelatende råder full harmoni, står det ikke så bra til på soverommene til de enkelte ekteparene. Grenser overskrides på både godt og vondt i en fargesprakende og dyster film.

Wam & Vennerøds opprinnelige intensjon med filmen ikke var å lage kjøkkenbenk-realisme, men heller en filmatisk spissformulering.

I filmen synger Jørn Hoel sangen «Har en drøm». Sangen ble skrevet til filmen av Svein Gundersen (musikk) Trygve Hoff (tekst).

Lakki, The Boy Who Grew Wings - 1992 - Wam & Vennerød

Surreal tale of a 14 year-old boy who dreams of escaping the loneliness from an unhappy home & sexual abuse (from his mother's boyfriend who is also his school swimming coach). One day his back mysteriously sprouts feathers and he can metaphorically fly away from it all.'Lakki' (1992), 4m

Mark Cheng在赤裸羔羊2被剪的片段-5

Binangonan Rizal Sex Scandal (LEAKED!)

Binangonan Rizal Scandal (LEAKED!)

pasikatin po naten xa.
share nyo po sa facebook nyo thanks

Binangonan Rizal Scandal (LEAKED!)
Evahd Binadas (Bosz Kita) dave binadas binangonan rizal binangonan scandal bahu titi laki burat bcc scandal binangonan catholic college scandal moja bukol jesyboy27
Top Up Down Bottom