Men nude on public, Spy cam, Football and rugby players in the locker rooms and showers, Gay videos, Gay photos, Erotic clips, Bisexual, Funny videos with naked men, Nude male celebrities, Nude male photos, CFNM, CMNM, Contemporary art, YouTube videos

  • October 5, 2012

    Drømmeslottet - 1986 - Wam & Vennerød43-46m

    Drømmeslottet er en norsk spillefilm fra 1986 i dramasjangeren. Filmen er en nr to i filmtrilogien Sangen om den knuste drømmen. Del én og tre er henholdsvis Adjø solidaritet og Åpen framtid.

    I filmen møter vi tre ektepar og deres tilsammen fem barn. I årevis har de tre ekteparene snakket om å flytte sammen i kollektiv, og de kjøper et stort, gammelt trehus. Ideen om det perfekte kollektiv vokser og de drømmer om å tilbringe resten av sine dager i den store villaen. De har pusset, skrapt og malt i et helt år da filmen starter. Det nærmer seg ettårsdagen for innflyttingen, noe som selvsagt skal behørig feires med stort kalas.

    De seks voksne har kjent hverandre siden skoledagene og har vært til støtte og hjelp for hverandre opp gjennom årene. De har hatt ungdomstiden sammen og har stått på barrikadene side om side. De trodde de kjente hverandre ut og inn, men etter hvert viser det seg at de ikke gjør det. Dette ene året de har levd tett på hverandre, har avdekket sider ved alle -- som irriterer, sårer, gnager og provoserer. De tre parene er blitt sterkt preget av sin tid, som deltakere i ungdomsopprør, EF-striden og Vietnamkrigen. De bærer preg av den politiske polariseringen og ymse motkulturelle strømninger.

    For virkeligheten innhenter dem når innflyttingsrusen har lagt seg. Da kommer både nye samlivsproblemer og seksuelle frustrasjoner raskt til overflaten. For selv om det på felleskjøkkenet tilsynelatende råder full harmoni, står det ikke så bra til på soverommene til de enkelte ekteparene. Grenser overskrides på både godt og vondt i en fargesprakende og dyster film.

    Wam & Vennerøds opprinnelige intensjon med filmen ikke var å lage kjøkkenbenk-realisme, men heller en filmatisk spissformulering.

    I filmen synger Jørn Hoel sangen «Har en drøm». Sangen ble skrevet til filmen av Svein Gundersen (musikk) Trygve Hoff (tekst).

    No comments:

    Post a Comment

    Top Up Down Bottom